икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

PVC номер "Младоженци", "Абитуриенти" и др.Персонализация на продукта:

5012

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

18.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Подходящ подарък или покупка за лично ползване за поводи като сватба или дипломиране. Табелите са с реални размери, 1:1 като стандартните регистрационни номера (52х11 см.) и се изработват от бяла PVC плоскост и самозалепващо фолио. Могат да бъдат поставени на автомобила с двойнозалепващо тиксо (не се включва в цената). Разбира се, можете да поръчате и табела с надпис по Ваше желание. Табелата е 100% водоусточива, направена с немски материали, но не е светлоотразителна и е изработена с обикновено фолио, което има срок на ползване 3 години. Поради тази причина моделът се препоръчва само за събития като сватба, абитуриентски бал или други еднократни мероприятия. Ако желаете да направите такъв подарък, изработен със светлоотразително и дълготрайно фолио (с мин. 7 години ползване на открито), препоръчваме да се насочите към този продукт.
ВАЖНО:
Тези табели не могат да заместят оригинални регистрационни номера, издавани от КАТ! Правото да издават такива имат само те. Podarime.net не носи отговорност за използването на персонализирана табела, както и регистрацията на персонализирана табела в КАТ!
Цената е за 1 бр.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по скайп
Поръчай по скайп

podarime.net


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.