КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Баскетбол с шотове

3075

няма наличност


29.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Баскетболът с шотове е чудесен парти подарък, който по един забавен начин ще повиши градуса на настроението. Целта на играта разбира се е да вкарате кош, а ако не успеете трябва да изпиете съдържанието на шота си на екс. Разбира се колкото повече пропускате, толкова повече повишавате градуса на настроението си и намалявате шанса си за уцелване на коша. В крайна сметка в тази игра губещи няма, защото е създадена само и единствено с цел доброто Ви настроение и ако не водите в резултата по брой вкарани кошове, то поне ще водите в градуса на доброто настроение.
Комплектът включва 6 стъклени шота и игрално поле с топче, което за по-голяма безопасност е вързано с въженце. Шотовете са с височина 4,5 см. и вместимост 15 мл. Игралното поле е с размери: 30 х 24 см., а височината на баскетболния кош е 23 см.
Този подарък е подходящ за купонджии и любители на баскетбола, но е сигурно, че всеки, който играе на тази игра ще се забавлява истински!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXXL