КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Вечен календар със снимки за влюбени

3150-влюбени

Този продукт вече не се предлага

Този вечен календар е подарък, който няма да откриете никъде другаде освен при нас, но това далеч не е единственото му предимство!
Той е уникален, защото може да бъде персонализиран с Ваши снимки.
Голям е - с размери 42 см. на 59,4 см.
Практичен е - няма да се налага да се купува всяка година нов календар, тъй като този може да се използва до 2080 година. Ако изберете варианта с часовник, освен че ще сте информирани за датата ще сте и в крак с времето, тъй като ще знаете колко е часа винаги, когато погледнете към него.
Снимките лесно можете да подменяте когато пожелаете, така че няма да се налага да гледате едни и същи снимки години наред.

Можете да добавете до 3 снимки (за варианта без часовник) или до 4 (за варианта с часовник) от бутоните за добавяне на изображение. А ако желаете може да има и надпис вместо снимка в едно от сърцата, както на примерните варианти,  него можете да го посочите в полето за текст. След като изготвим дизайна на Вашия календар, ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна.

Основната идея на това да подарите вечен календар е да покажете на човека, който обичате и уважавате, че тези Ваши чувства са завинаги!

В момента няма налични вечни календари с чавсовник!!!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500