икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60 лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Рамка с въртяща се снимка


Персонализация на продукта:


1016

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

35.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Това е една интересна въртяща се фоторамка. Снимката се отпечатва на специална съклена плочка със сублимационно покритие, позволяващо висококачествен пълноцветен печат. Чудесен подарък, който ще бъде траен спомен за този, за когото е предназначен и ще краси неговия/нейния дом дълги години. Може да се отпечата една и съща снимка от двете страни или две различни от всяка страна. По желание може да добавим и надпис от едната или двете страни, отпечатан върху снимката (снимките). Достатъчно е да ни напишете това в полето "Текст". Специфични указания може да дадете в полето "Коментар" към поръчката. Разбира се, преди да бъде изработена Вашата персонализирана въртяща се се рамка ще получите по e-mail дизайна за одобрение.
Снимката е с квадратна форма и размери 13 х 13 см.  Носещата конструкция на рамката е изработена от бяла гланцирана пластмаса и е с ширина 15 см. и височина 22 см. 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XL