Уважаеми клиенти, на 29.01.2020 работилницата на "Подари ме" няма да работи и няма да бъдат изпращани поръчки! Всички поръчки направени в този ден ще бъдат обработени на 30.01.2020 г. Молим да ни извините за причиненото неудобство!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Гривна мартеница със снимка

Гривна мартеница със снимка - модел 1
Гривна мартеница със снимка модел 1
Гривна мартеница със снимка - модел 2
Гривна мартеница със снимка модел 2

Персонализация на продукта:


1085-1086

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

6.00 лв.
Цената е с включен ДДС

По стара българска традиция на 1-ви март си закичваме сплетени от бели и червени конци мартеници. Мартеницата е подарък за здраве на нашите близки. Това което прави тези мартеници уникални е, че можем да поставим Ваши снимки - при модел 1 може да бъде поставена една снимка, а при модел 2 - три снимки. Диаметъра на кръгчето върху което ще поставим снимката е 15 мм. (1,5см.) Желателно е на нея да е само едно лице, което да е снимано в анфас (фронтално) и да не е скрито зад други лица или предмети. Ако желаете вместо снимка можем да поставим инициали или други символи.
Тези мартеници тип гривна са подходящи както за мъже, така и за жени, тъй като са с регулеруема дължина. Те са един чудесен персонализиран подарък за първи март и освен здраве ще донесат и много усимивки и щастие на всеки, на когото ги подарите, защото никой друг няма да има такава мартеница.
Ние ще се погрижим за изрязването на снимките, така че моля изпращайте ги в оригинален размер. Ако на снимката има повече от един човек, в коментар упоменете кой трябва да бъде поставен на мартеницата. Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след потвърждение на поръчката по телефона от наш оператор.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след потвърждение на поръчката по телефона от наш оператор.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS