КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Гривна мартеница със снимка

1085-1086

Този продукт вече не се предлага

По стара българска традиция на 1-ви март си закичваме сплетени от бели и червени конци мартеници. Мартеницата е подарък за здраве на нашите близки. Това което прави тези мартеници уникални е, че можем да поставим три Ваши снимки. Диаметъра на кръгчето върху което ще поставим снимката е 15 мм. (1,5см.) Желателно е на нея да е само едно лице, което да е снимано в анфас (фронтално) и да не е скрито зад други лица или предмети. Ако желаете вместо снимка можем да поставим инициали или други символи.
Тези мартеници тип гривна са подходящи както за мъже, така и за жени, тъй като са с регулеруема дължина. Те са един чудесен персонализиран подарък за първи март и освен здраве ще донесат и много усимивки и щастие на всеки, на когото ги подарите, защото никой друг няма да има такава мартеница.
Ние ще се погрижим за изрязването на снимките, така че моля изпращайте ги в оригинален размер. Ако на снимката има повече от един човек, в коментар упоменете кой трябва да бъде поставен на мартеницата. Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500