Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Гривна със снимки

Гривна със снимки по Ваша идея
Гривна с надпис

Персонализация на продукта:


1081

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

20.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Както всички знаем, по-голямата част от дамите обожават бижута, а тази гривна, която Ви предлагаме е не просто обикновено бижу, а такова, което може да бъде персонализирано по Ваша идея. Гривната е с размери: 23 см. дължина, като може да се закопчава на различна дължина според ръката. Трите малки квадратчета, в които можем да поставим Вашите снимки и/или надписи са с размери 1,6х1,6см. Имайте предвид, че надписа на всяко едно квадратче по отделно не може да бъде повече от дължината на думите "Обичам те" например, за да може да се чете!
Метала, от който е направена гривната е алуминий/цинк.
Можете да качите до 3 снимки от бутончетата за добавяне на изображение, а ако желаете да има надпис можете да го напишете в полето за текст.

Този подарък е подходящ за всеки повод - рожден ден, имен ден, 8-ми Март, Св. Валентин, Коледа, а сме сигурни, че всяка жена би се зарадвала на тази гривна и без повод!

Този подарък можете да подарите в комбинация и с красива кутия за бижута!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.