Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Гръб за iPhone 5 / SE с емблема на BMW

3061

Този продукт вече не се предлага

Гръб за iPhone 5 или SE с емблема на BMW

Предлагаме Ви един моден аксесоар, който е идеален подарък за притежателите на iPhone 5 - твърд гръб с емблема на BMW. Твърдият гръб е изработен от алуминий и се прикрепва за задната част на телефона.

Този подарък е отличен избор за всеки фен на BMW, който притежава iPhone 5 или iPhone SE, защото е стилен и качествен, и освен че ще предпазва телефона от наранявания, му придава луксозен вид.

Предлага се в два цвята - син и златист, но който и от двата да изберете телефонът ще изглежда повече от чудесно! Гърбът е с гладки ръбове и освен от надраскване предпазва и от досадните пръстови отпечатъци, които се появяват по телефона всеки път щом някой се докосне до него.

Тъй като е изработен от пластмаса и алуминий, той е супер лек и удобен за носене!

Всички поръчки изпращаме с опция преглед и тест преди плащане. Доставката може да бъде до офис на Еконт или Спиди, или до удобен за Вас адрес. Всички условия по доставката можете да прочетете в раздела плащане и доставка. Поръчайте сега - облечете телефона си с нов кейс.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500