КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Дамска тениска стил Jim Beam

1100-1

Този продукт вече не се предлага

Предлагаме Ви една различна, интересна и уникална идея за подарък за жена или момиче за рожден ден, имен ден или друг личен повод - бяла тениска в стил Jim Beam. Уникалното и различното в този подарък е, че надписите по тениската могат да бъдат изцяло по Ваша идея. За целта трябва да ни напишете кой надпис с какво желаете да подменим, а това може да направите в полето за текст намиращо се под снимките на продукта.
Щампата се отпечатва върху бяла тениска изработена от дишаща материя от 100% полиестер, като цветовете на отпечатаното са дълготрайни и не се променят дори и след многократно изпиране. Самата тениска е лесна за пране и сушене. Размерът на щампата е А4 (20 см. на 29 см.) Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
Този подарък е универсален за всеки един повод, а получателката му ще го приеме с усмивка и носи с удоволствие, тъй като е създаден специално за нея!
Без значение дали тениската е за подарък или за Ваше лично ползване, Ви препоръчваме да обърнете внимание на следните ориентировъчни размери ширина/дължина (отклонение +/-2 cm.):

S [41,5cm/62cm]
M [44,5cm/64cm]
L [47,5cm/66cm]
XL [50,5cm/68cm]
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500