Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Дамска тениска стил Jim Beam

Дамска тениска в стил Jim Beam

Персонализация на продукта:

1100-1

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

19.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви една различна, интересна и уникална идея за подарък за жена или момиче за рожден ден, имен ден или друг личен повод - бяла тениска в стил Jim Beam. Уникалното и различното в този подарък е, че надписите по тениската могат да бъдат изцяло по Ваша идея. За целта трябва да ни напишете кой надпис с какво желаете да подменим, а това може да направите в полето за текст намиращо се под снимките на продукта.
Щампата се отпечатва върху бяла тениска изработена от дишаща материя от 100% полиестер, като цветовете на отпечатаното са дълготрайни и не се променят дори и след многократно изпиране. Самата тениска е лесна за пране и сушене. Размерът на щампата е А4 (20 см. на 29 см.) Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
Този подарък е универсален за всеки един повод, а получателката му ще го приеме с усмивка и носи с удоволствие, тъй като е създаден специално за нея!
Без значение дали тениската е за подарък или за Ваше лично ползване, Ви препоръчваме да обърнете внимание на следните ориентировъчни размери ширина/дължина (отклонение +/-2 cm.):

S [41,5cm/62cm]
M [44,5cm/64cm]
L [47,5cm/66cm]
XL [50,5cm/68cm]
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L