Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Дамски бански бразилки с надпис по поръчка

9905

Този продукт вече не се предлага

Една невероятна идея за подарък през лятото за близка приятелка или за Вас - бански монокини с надпис по Ваша идея. Самите бикини имат изрязани по едно сърчице от пред и едно отзад за придобиване на по-забавен и интересен тен. Банските са тип "бразилки".
Това което ги прави още по-уникални (освен възможността да си направите слънчева "татуировка" във формата на сърце) е, че ние ще ги направим с интересен и уникален надпис по Ваша идея. Така със сигурност никой друг няма да има бански като Вашия и ще събирате погледите върху Вас. Надписа може да бъде отпред или отзад, както ако желаете може да има надпис и от двете страни. Можем да го поставим около сърчицето, както е показано на примерните снимки или на друго място по Ваше желание. Преди да изработим Вашата поръчка ще получите дизайн за одобрение от Ваша страна.
Ориентировъчни размери на банските (отклонение +-2-3см,):
S: Талия - 61cm Бедро - 83cm
M: Талия - 66cm Бедро - 88cm
L: Талия - 71cm Бедро - 93cm
XL:Талия - 76cm Бедро - 98cm
Предлага се само долнище на бански - тип "бразилка". Надписа може да е с черен или тъмно лилав цвят, като в полето за коментар напишете с какъв цвят желаете да е той, а желаният надпис попълнете в полето за текст. Ако желаете да поръчате бански без надпис, моля от менюто "модел" изберете опцията "без щампа".
Чудесна идея за летен подарък!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500