Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Джобен микроскоп

3091

няма наличност


11.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Джобния микроскоп е един наистина забавен и в същото време полезен подарък, който може да бъде използван на всякъде и по всяко време. С него можете да бъдете истински изследовател на микропространството и да видите от много близо всичко за което се сетите. Джобния микроскоп разполага с 45 кратно увеличение както и с LED лампичка за да се осветява добре това, което наблюдавате, когато естествената светлина е оскъдна. Размерите му са наистина компактни 4х3,5 см. Продава се в симпатично кожено (изкуствена кожа) калъфче с размери 6,5х4,5см
Както по-горе споменахме, тази джаджа освен забавна и интересна, може да бъде и много полезна - например ако случайно Ви се забие трънче в пръста, с помощта на джобния микроскоп лесно можете да го видите и благодарение на това лесно ще го и отстраните в последствие. Има възможност за настройка на фокуса. LED осветлението работи с батерии 3 бр. x LR927, които са включени в комплекта.
Също така можете да правите снимки с телефона като допрете окуляра на микроскопа в камерата. Поставете например едно листо от растение на равна повърхност, след което поставете камерата на телефона върху окуляра на микроскопа и направете снимка. В последното изображение можете да видите снимката, която направихме ние с микроскопа и обикновен телефон с камера.
Този симпатичен джобен микроскоп може да бъде чудесен подарък както за възрастни, така и за деца.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS