Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Диспенсер за бира и безалкохолно

3053

на склад


12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Практичен и интересен подарък, полезна джаджа за всяко парти или събиране на маса. Диспенсерът позволява монтирането на бутилки със стандартна резба (тип кока-кола) с обем до 4 литра. Голямото му предимство пред предишния модел и пред другите подобни диспенсъри е, че е на повдигната основа, което позволява напитката да тече, докато свърши и последната капка в бутилката. Кранчето работи в две посоки - напред (за слаба и нормална струя) и нагоре - за максимална струя. При поставяне на бутилката имате избор - да направите 2-3 дупки на бутилката с включената в комплекта игла, за да тече напитката свободно или (ако е газирана) да разклатите добре бутилката, за да тече под налягане. Този парти диспенсър е проектиран по такъв начин, че газировката на напитката да се запази през цялото време, докато е в бутилката. Благодарение на диспенсера нежеланото разливането на течности ще бъде сведено до минимум, а що се отнася до малките деца - те много бързо ще се откажат от лошия навик да пият директно от бутилката. Диспенсърът е снабден с гумени крачета против плъзгане. Разглобяването и миенето му стават изключително лесно, а издържливата пластмасова конструкция го прави подходящ за многократна употреба.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Височина в сглобен вид: 17 см.
- Материал: Пластмаса
- Тегло: 150 гр.
- Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).