Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Дървен ключодържател със снимка


Персонализация на продукта:


1056

няма наличност


4.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Пъстър и весел подарък, зареждащ с настроение и носещ снимка за спомен в себе си - това представлява този малък и симпатичен ключодържател. Размерите му са 5 см. на 5 см. Може да си изберете един от шестте цвята (шарките може да се различават от тези на снимките). Вътре може да се постави само една снимка, но за сметка на това тя лесно може да се подменя по всяко време.  В цената на ключодържателя е включено и отпечатването на 1 снимка, в подходящия за ключодържателя размер, върху висококачествена водоусотйчива фото хартия. Снимка може да прикачите от бутона за добавяне на изображение. Имайте предвид, че е желателно снимката, която изпращате да е с максимално качество и резолюция и да не е изрязвана или преоразмерявана. Ако желаете да се изреже по конкретен начин, може да го напишете в полето за коментар.
Този подарък е подходящ за всеки повод, както и за мъж, така и за жена или дете. Материалът от който е изработен ключодържателя е дърво.
Подарете настроение и усмивки с този красив и пъстър ключодържател за подарък.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Срокът за изработка е 1 работен ден.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS