Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Дъска за послания във формата на сърце

3097

няма наличност


8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един чудесен подарък в знак на Вашата любов. Тази дървена дъска е прекрасен и романтичен подарък, който можете да използвате всеки ден, като оставяте романтични послания за Вашата половинка. Изработена е от дърво и на гърба има "краче" за да се поставя удобно и лесно на всеки рафт или шкаф. Размерите на дъскичката са 15х12 см. и към нея има бял тебешир, чрез който да оставяте своите любовни послания. Лесно се почиства с влажна кърпа или гъба, също като дъската в класната стая в училище.

Подаръкът е подходящ не само за Св. Валентин, но и за всеки един ден и повод, защото любовта сама по себе си е достатъчен повод! Изненадайте приятно своята половинка като й напишете своето любовно послание върху такава красива дъскичка във формата на сърце!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер М