КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Електронен календар с моливник

3059

Този продукт вече не се предлага

Полезен подарък подходящ за хора, които работят в офис и почти през целия ден са на своето бюро, както и за ученици и студенти. Тази мултифункционална джаджа, освен че ще държи химикалите, моливите, ножичките и всички останали канцеларски материали в ред, услужливо ще показва дата, час и температурата в помещението.

За да придобие персонализиран вид и за да не е поредната скучна офис вещ на бюрото, ние Ви предлагаме да добавим снимка или кратък надпис, които да поставим върху моливника. Така подаръка , който ще направите, ще бъде уникален и неповторим. Може да е всичко, за което се сетите - вдъхновяващ цитат или любима фраза, нещо което ще носи усмивка на този за когото е и ще прави деня му/й по-лек и усмихнат. Желаният текст може да напишете в полето за текст под снимките на продукта, а снимка може да прикачите от бутоните за добавяне на изображение, намиращи се под полето за текст. Размера на снимката/текста е 4,5 см на 2,5 см.
Размерите на моливника са: 12 см височина и 10 см. ширина. Електронният календар се захранва от батерия CR2025 включена в комплекта.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500