Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Електронна запалка автомобилен ключ

3111

Този продукт вече не се предлага

Идеален подарък за приятел/ка пушач или за лична употреба - USB еко запалка във формата на автомобилен ключ "Порше", която е устойчива дори и на най-силния вятър. Тайната на нейната ветроустойчивост се крие в това, че вместо с огън тя работи с малко реотанче което се нагрява за секунди. Дори и при бурен вятър няма да се налага да правите завет, за да запалите цигара, тъй като запалката няма пламък, който може да бъде угасен от вятъра. Тя е безопасна, надеждна, удобна и екологична. Не се налага зареждане с газ или бензин. Освен всичко това тя може да се използва и за ключодържател и по този начин винаги ще бъде с този, на когото я подарите.
Изработена е от пластмаса. Размерите й са 80мм.х30мм.х13мм. Има вградена акумулаторна батерия, която се зарежда посредством USB във всеки един компютър или лаптоп с DC 5V захранване. Зареждането отнема около 2-3 часа.
Един наистина отличен и практичен подарък подходящ за всеки пушач.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500