КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Звезда на насладата

Звезда на насладата - гръб
Звезда на насладата лице и гръб
Звезда на насладата - изглед отстрани 1
Звезда на насладата - изглед отстрани 2


Персонализация на продукта:


1130

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

20.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Малцина са онези, които не са чували или не знаят нищо за звездата на славата и алеята на славата в Холивуд, но сме 100% сигурни, че никога не сте виждали звездата на насладата. Това е един уникален подарък, който разработихме специално за Вас! Всеки, на който го подарите ще остане не само изненадан, но и впечатлен от този подарък. Ще се почувства наистина ценен, уважаван и обичан, защото ще получи един наистина уникален подарък създаден изцяло за него/нея. Защо точно звезда на насладата ли? Нарекохме така този продукт, защото съчетава в себе си блясъка на звездата на славата и куп шоколадови изкушения под формата на вкусни бонбони. Изработва се в два размера - малък и голям. Малката звезда на насладата е с размери 12 см. х 12,5 см. х 4,5 см.(височина, ширина, дебелина) и побира в себе си 6 сладки шоколадови бонбона включени в цената. Голямата е с размери 17 см. х 18 см. х 6,5 см. (височина, ширина, дебелина) и събира 20 бонбона, които са включени в цената.
Ако наистина искате да направите впечатляващ подарък и да сте сигурни, че никой друг не е подарявал такова нещо, то тази звезда на насладата е отличен избор.
На предната страна ще поставим името и снимката на този, за когото е (вместо снимка може да поставим някакъв подходящ според повода или професията символ по Ваша поръчка). На гърба на звездата ще поставим пожеланието, което е под формата на причината за която се връчва наградата (например: най-добър мъж; най-прекрасна жена; лекар на годината и др.)Разбира се може и да е друго пожелание по Ваша идея. Отстрани межу лъчите на звездата сме поставили надписи  "Честит празник"; "Ти си номер 1" и "Обичам те", които също можем да подменим с надписи по Ваше желание.
Подарете едно впечатляващо и уникално сладко изкушение и накарайте този, който го получи да засияе от радост, като една истинска звезда!

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер М