икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60 лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Звезда на насладата

Звезда на насладата - гръб
Звезда на насладата лице и гръб
Звезда на насладата - изглед отстрани 1
Звезда на насладата - изглед отстрани 2


Персонализация на продукта:


1130

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

20.00 лв. 16.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Малцина са онези, които не са чували или не знаят нищо за звездата на славата и алеята на славата в Холивуд, но сме 100% сигурни, че никога не сте виждали звездата на насладата. Това е един уникален подарък, който разработихме специално за Вас! Всеки, на който го подарите ще остане не само изненадан, но и впечатлен от този подарък. Ще се почувства наистина ценен, уважаван и обичан, защото ще получи един наистина уникален подарък създаден изцяло за него/нея. Защо точно звезда на насладата ли? Нарекохме така този продукт, защото съчетава в себе си блясъка на звездата на славата и куп шоколадови изкушения под формата на вкусни бонбони. Изработва се в два размера - малък и голям. Малката звезда на насладата е с размери 12 см. х 12,5 см. х 4,5 см.(височина, ширина, дебелина) и побира в себе си 6 сладки шоколадови бонбона включени в цената. Голямата е с размери 17 см. х 18 см. х 6,5 см. (височина, ширина, дебелина) и събира 20 бонбона, които са включени в цената.
Ако наистина искате да направите впечатляващ подарък и да сте сигурни, че никой друг не е подарявал такова нещо, то тази звезда на насладата е отличен избор.
На предната страна ще поставим името и снимката на този, за когото е (вместо снимка може да поставим някакъв подходящ според повода или професията символ по Ваша поръчка). На гърба на звездата ще поставим пожеланието, което е под формата на причината за която се връчва наградата (например: най-добър мъж; най-прекрасна жена; лекар на годината и др.)Разбира се може и да е друго пожелание по Ваша идея. Отстрани межу лъчите на звездата сме поставили надписи  "Честит празник"; "Ти си номер 1" и "Обичам те", които също можем да подменим с надписи по Ваше желание.
Подарете едно впечатляващо и уникално сладко изкушение и накарайте този, който го получи да засияе от радост, като една истинска звезда!

Намалението важи от 03.01.2018 г. до 31.01.2018 г. или до изчерпване на количествата.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер М