Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Игра Пиратско буре

4143

няма наличност


17.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Супер забавен подарък за малки и големи - игра "Пиратско буре". Може да се играе от до 4-ма играчи. Поставяте пирата в бурето и го завъртете няколко пъти. След това всеки играч избира своя цвят кама и се редуват един след друг да забиват камата в бурето. Този, при който пирата изскочи от бурето печели или губи (В началото на играта се разбирате дали ще се печели или губи при изскачането на пирата от бурето).
В комплекта ще намерите 1 бр. буре; 1 бр. пират; комплект от 16 бр. ками разделени в 4 различни цвята. Играта е подходяща за деца над 5 години. Играчката е изработена от пластмаса. За функциониранто на играчката не са необходими батерии.
Това е един наистина забавен подарък подходящ за всеки повод!

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).