Уважаеми клиенти, на 29.01.2020 работилницата на "Подари ме" няма да работи и няма да бъдат изпращани поръчки! Всички поръчки направени в този ден ще бъдат обработени на 30.01.2020 г. Молим да ни извините за причиненото неудобство!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Джобни календарчета за 2020 със снимка

Хоризонтално разположение

Персонализация на продукта:


5006

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Джобното календарче е предмет, който цяла година услужливо стои в портфейла ни, а тъй като е персонализирано, освен че е полезно, календарчето е и приятно за гледане, напомняйки ни за хората, които обичаме. Особено подходящ избор, когато искате да правите дребни подаръци на близките и приятелите си, било то и без повод. Календарчетата се отпечатват на висококачествена фотохартия и са ламинирани за защита от надраскване, замърсяване или изтриване. Комплектът съдържа 25 или 50 бр. еднакви календарчета за 2020 г. Ако желаете повече календарчета, просто поръчайте няколко комплекта. Освен снимка, на лицевата страна може да бъде поставен и надпис по Ваше желание, достатъчно е само да ни го напишете в полето "Текст". Като възможност за избор имате дали календарчетата да бъдат с прави или със заоблени ъгълчета, което не се отразява на цената и е въпрос на предпочитание.

 

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS