икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Луксозен календар с фотоколаж за влюбени

Луксозен календар с фотоколаж за влюбени - вариант 1
Луксозен календар с фотоколаж за влюбени - вариант 2
Луксозен календар с фотоколаж за влюбени - вариант 3
Луксозен календар с фотоколаж за влюбени - вариант 4
Луксозен календар с фотоколаж за влюбени - вариант 5

Персонализация на продукта:


5014-1

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

10.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Предлагаме Ви един страхотен подарък - луксозен календар за 2017 година за влюбени с колаж с Ваши снимки. Можете да избирате измежду 5 варианта, които сме подготвили за Вас. Размерите на календара заедно с главата на която се отпечатва колажа са 30,5 см. х 53см., а размера само на главата на календара е 30,5 см. х 21 см. Самия календар е с едно тяло като показва минал, текущ и предстоящ месец. На него са отбелязани празниците през годината.
За някои от вариантите са необходими 2 снимки, а за други само 1. Според варианта който сте си избрали прикачете една или 2 снимки от бутоните за добавяне на изображение. По Ваше желание можем да добавим и надписи, за целата напишете в полето за текст желания от Вас надпис.
Главата на календара се отпечатва с ярки и живи цветове върху висококачествена фотографска хартия, която в последствие бива двустранно ламинирана за по-висока устойчивост. Препоръчваме Ви да изберете снимка с висока резолюция, за да се възползвате максимално от високото качество на печат. След като годината отмине можете да си запазите снимката от календара за дълги години напред.
Този календар може да бъде подходящ подарък за любимия човек на Св. Валентин и не само, все пак когато има любов всеки ден е празник!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна, при стандартна поръчка.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.