Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Калъф за iPhone 5, 5s и SE със снимка и поставка

Калъф за iPhone 5 и 5s със снимка и поставка 1
Калъф за iPhone 5 и 5s със снимка и поставка 3
Калъф за iPhone 5 и 5s със снимка и поставка 4

Персонализация на продукта:


1092

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един чудесен подарък, подходящ за всеки притежател на iPhone 5/5s/SE - калъф (кейс, гръб) за телефона с Ваша снимка! Той носи не само емоционална стойност (защото може да бъде отпечатана Ваша снимка), а има и практическа стойност - предпазва телефона от наранявания и има сгъваемо краче, което позволява телефона да стои стабилно изправен, когато гледате клип или слушате музика. Изработен е от полимер (вид гума). Оребрен по ръба за по-добра защита от изпускане и за по-стабилно хващане дори и с мокри ръце.
Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение, ако желаете можем да поставим и надпис, достатъчно е да ни го напишете в полето за текст. Снимката може да е всякаква - на Вас и Вашата половинка, на любимия футболен отбор, на любимата марка автомобил, красив пейзаж, нещо забавно и каквото още Ви хрумне - идеята е Ваша, а ние ще я направим реалност!
Направете този уникален подарък на свой близък или на самите себе си! Персонализирайте iPhone-а по начин, който да го отличава и да отразява Вашето Аз или това на този на кого ще направите подарък!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S