КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Калъф за iPhone 5, 5s и SE със снимка и поставка

1092

Този продукт вече не се предлага

Един чудесен подарък, подходящ за всеки притежател на iPhone 5/5s/SE - калъф (кейс, гръб) за телефона с Ваша снимка! Той носи не само емоционална стойност (защото може да бъде отпечатана Ваша снимка), а има и практическа стойност - предпазва телефона от наранявания и има сгъваемо краче, което позволява телефона да стои стабилно изправен, когато гледате клип или слушате музика. Изработен е от полимер (вид гума). Оребрен по ръба за по-добра защита от изпускане и за по-стабилно хващане дори и с мокри ръце.
Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение, ако желаете можем да поставим и надпис, достатъчно е да ни го напишете в полето за текст. Снимката може да е всякаква - на Вас и Вашата половинка, на любимия футболен отбор, на любимата марка автомобил, красив пейзаж, нещо забавно и каквото още Ви хрумне - идеята е Ваша, а ние ще я направим реалност!
Направете този уникален подарък на свой близък или на самите себе си! Персонализирайте iPhone-а по начин, който да го отличава и да отразява Вашето Аз или това на този на кого ще направите подарък!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500