КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Картичка чек


Персонализация на продукта:

5004-1

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

4.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Една нестандартна персонализирана картичка, която наподобява чек за разплащане! Вместо да пожелавате щастие и любов може вече да ги подарите под формата на чек! Можете да поръчате някой от следните варианти за този подарък - вариант 1: 5 милиона целувки; вариант 2: 5 милиона усмивки или Вариант 3: текст по Ваш избор! При избор на вариант 3 не забравяйте в полето за текст под снимките на продукта да напишете и опишете къде и какъв да бъде текста, който желаете да поставим, както и името на този, за когото е предназначен и датата, на която ще го подарявате! След като го подготвим, ще Ви го изпратим за одобрение. При избор на вариант 1 или 2 в полето за текст попълнете името на този за когото е подаръка, както и датата на която ще го подарявате! Размери 19 см. х 9 см.

ВАЖНО:

100% от стойността на тази картичка (без ДДС) ще бъде дарена на благородна кауза. Изберете и подкрепете каузата, която най-много Ви допада като гласувате в нашата анкета.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.