Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Керамичен магнит със снимка

Керамичен магнит за хладилник със снимка
Керамичен магнит със снимка - размери

Персонализация на продукта:


1078

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Магничето за хладилник се е превърнало в неотменим подарък, който подаряваме на близките си за спомен от нашето пътуване, когато сме били в далечна страна. Сега ние Ви предлагаме една чудесна идея за този подарък - снимката върху него да е Ваша на фона на онова специално място, което сте посетили и сте се снимали пред основната забележителност на града/мястото на което сте били. По този начин не само ще подарите частица от Вашето пътуване, но и от самите Вас. Върху снимката можем да поставим и надпис по Ваше желание - дали това ще бъде името на дестинацията Ви или някакво послание решавате Вие.
Магнитчето е керамично и е с размери 7см на 5 см. Снимката се отпечатва директно върху самия магнит и е с наситени и ярки цветове. За разлика от повечето фотомагнити, които са от фолио или хартия, този е керамичен и снимките се отпечатват чрез сублимация, което го прави много по-траен. Формата може да е портрет или пейзаж в зависимост от кадрирането на Вашата снимка.

Можете да подарите този магнит за хладилник като допълнение към по-голям подарък или самостоятелно. Често размера на подаръка не е от такова значение, колкото начина и повода по които се подарява!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS