Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Ключодържател плюшена играчка със снимка

Ключодържател плюшена играчка със снимка - Слонче
Ключодържател плюшена играчка със снимка - тигър
Ключодържател плюшена играчка със снимка - носорог
Ключодържател плюшена играчка със снимка - Жираф

Персонализация на продукта:


1032

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

16.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Забавни и сладурски - тези плюшени животинки са чудесен подарък за любимата жена или любимия мъж. Върху техните тениски може да се отпечата всякакво изображение или надпис - Ваша снимка или кратък текст, като имайте предвид, че печатното поле е не повече от 3 см. на 2 см. Тъй като са ключодържатели, те ще бъдат постоянно с този на когото ги подарите! Самите плюшени ключодържатели са с височина 10 см. Който и от четирите модела да изберете със сигурност ще подарите освен самия подарък и много усмивки и радост! За да изпратите снимката която желаете да отпечатаме върху подаръка използвайте бутоните за добавяне на изображение, а ако желаете да добавим и някакъв текст, можете да го напишете в полето за текст. Върху тениската може да се печата както само отпред или отзад, така и двустранно, без това да променя цената! В коментар към продукта посочете кой елемент (надпис, снимка) къде желаете да бъде отпечатан - отпред или на гърба на тениската.
Направете един страхотен подарък и зарадвайте Ваш близък или любим човек за рожден ден, имен ден, Св. Валентин или друг повод!

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S