КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Ключодържател парченце пъзел

1112

Този продукт вече не се предлага

Прекрасен подарък с уникална форма, който може да се персонализира със снимка и/или надпис по Ваша поръчка - ключодържател във формата на парченце от пъзел. Ключодържателят е изработен от пластмаса и е с размери на печатното поле 4х4 см. Снимка може да се отпечата от двете страни на ключодържателя, а ако желаете може да има снимка от едната страна и надпис от другата. Не се препоръчва да има надписи върху снимката, тъй като те ще я закрият.
Ако поръчате 2 или повече броя ключодържатели, то те могат да се съединяват като истински пъзел. По този начин подаръка е подходящ за цялото семейство или за компания от най-близките Ви хора, с които сте неразделни или искате да им покажете, че са важна част от Вашия свят.
Този ключодържател е един наистина уникален подарък, подходящ за всякакъв повод - рожден ден, имен ден, годишнина, Свети Валентин и др.
Можете да прикачите до 2 снимки от бутоните за добавяне на изображение намиращи се под снимките на продукта. Ако желаете да има надпис от едната (или от двете страни) можете да го напишете в полето за текст.
Цената е за 1 бр. ключодържател със снимка и/или надпис!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500