Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Ключодържател "пънче" (едностранно пирографиран)

3020

Този продукт вече не се предлага

Най-сладката дума за всеки човек, това е неговото име. Направете подарък, който носи тази дума или някакъв символ върху  ключодържател от истинско дърво във формата на пънче. Всяко пънче е уникално, защото е създадено от природата, а пирографирането се извършва ръчно и индивидуално за всяка поръчка. Крайният резултат е подарък - единствен и неповторим, като човека, за когото е предназначен. В цената е включено едностранно пирографиране на име до 7 букви. Изключение за броя букви прави надпис "Обичам те". Всяка една от буквите може да се замени със символ (например сърце, усмивка, детелинка и др.).
Този подарък може да се подари самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък. Без значение дали е за рожден ден, имен ден или без повод, този подарък ще зарадва много своя получател!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500