Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Ключодържател "пънче" (двустранно пирографиран)

Ключодържател \"пънче\" 2
Ключодържател \"пънче\" 3

Персонализация на продукта:

3020

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

9.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Страхотна идея за подарък - уникален ключодържател от дърво във формата на пънче. В цената е включено двустранно пирографиране на име до 7 букви от всяка страна. Изключение за броя букви прави надпис "Обичам те". Всяка една от буквите може да се замени със символ. Също така, ако желаете може да е едностранно пирографиран с повече букви и символи, като тогава максималния им брой трябва да е 10 букви (символи) 
Ако желаете да направите един различен и уникален подарък, този ключодържател е чудесен избор! Размерът на подаръка няма значение, когато е направен от сърце, а и всички знаем, че щастието обикновено се крие в малките неща!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS