Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Ключодържател цвете


Персонализация на продукта:


1011-2

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Желаете да направите подарък, който ще бъде винаги в този на когото го подарявате? Ключодържател със снимка във формата на цвете е една чудесна идея. Така подаръкът, който ще подарите освен, че ще напомня постоянно за Вас, ще бъде и практичен. Изберете и прикачете подходяща снимка, а ако желаете да добавим и надпис, напишете го в полето "Текст". Материалът от който е изработен е ламиниран HDF (шперплат) със специално сублимационно покритие, даващо възможност за качествено отпечатване на изображението върху него. Ключодържателят дава възможност за отпечатване на снимка само от едната страна.
Този персонализиран подарък е подходящ за всеки повод - рожден ден, имен ден и др. като със сигурност ще донесе много радост и усмивки на получателя си, без значение дали е подарен самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS