Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Музикален Коледен снежен глобус

3078

Този продукт вече не се предлага

Предлагаме Ви един подарък, чрез който можете да почувствате още по-осезаемо магията на Коледа - музикален снежен глобус, който се върти, свири коледна мелодия, а снега в него се вихри край фигурките. С помощта на 2 батерии АА (включени в комплекта) започва да се върти вятърната мелница, която е на гърба на фигурките (Дядо Коледа или снежни човеци), а с помощта на допълнителната поставка, която е включена в комплекта може да се навие и започва да се върти и изпълнява Коледна мелодия.
Размерите на снежния глобус са: 20 см. височина 15 см диаметър на основата и 14 см. височина на фигурката, която се намира вътре в глобуса. Има лампа под формата на уличен фенер, която се намира до фигурките и, която свети, когато е пусната перката завихряща "снега" в глобуса.
Този музикален снежен глобус с Коледни мотиви е чудесен подарък за дете или за Вашия дом. Подаръка ще внесе още повече Коледно настроение във Вашия дом.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500