Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Комплект мини чашки за влюбени

3151

няма наличност


8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Симпатичен подарък за любим човек - комплект мини чашки за влюбени с надписи Mr. Right и Mrs. Always Right. Чашките са керамични, вместимостта им е 50 мл. всяка, а размерите са 5,5 см. височина и 5 см. диаметър на отвора.  Подаходящ подарък са за влюбена двойка, за сватба, годишнина, Св. Валентин и др. повод. Тези декоративни чашки ще зарадват своя получател. Въпреки малкия си размер те могат да бъдат използвани от любителите на късото кафе и освен за декорация на дома ще влязат и в реална употреба.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S