Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Комплект "Детски спомен"

3093

няма наличност


20.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Най-голямото богатство на света, това са нашите деца. Те са по-ценни от всичко и всички. Когато се родят са толкова мънички, но времето сякаш лети и те бързо порастват. За да запазите като спомен за дълги години този етап от живота им можете да го направите като използвате комплекта "Детски спомен". Той включва:
- 800 гр. пластична маса, която е натурален и безвреден за Вашето дете продукт;
- 2 рамки;
- 2 фалцетки за формоване на отпечатъка;
- 2 крачета за поставка;
- 6 цвята акрилни боички за декорация;
- четка за рисуване;
Всичко необходимо за да запазите спомена от малките ръчички и краченца на Вашето дете е включено в комплекта. Отделете рамките от държачите, поставете в тях пластичната маса и я разстелете равномерно. След това поставете дланта или крачето на Вашето дете с лек натиск, докато получите желания отпечатък. Докато е още мека пластичната маса можете да изпишете името на детето и датата, на която правите отпечатъците. Необходими са около 48 часа на глината да изсъхне добре. За целта я оставете на сухо и проветриво място. С помощта на боичките и четката можете да изрисувате и оцветите отпечатъците. Когато изсъхне вече ще имате един прекрасен детски спомен!
Този подарък е подходящ за всяко едно семейство, което има щастието да се радва на своя рожба.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).