КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Комплект ключодържатели парченца пъзел

1112-1

Този продукт вече не се предлага

Невероятен подарък с уникална форма, който може да се персонализира със снимка и/или надпис по Ваша поръчка - комплект ключодържатели във формата на парченца от пъзел, които взеимно се допълват. Ключодържателят е изработен от пластмаса и е с размери на печатното поле 4х4 см. Снимка може да се отпечата от двете страни на ключодържателя, а ако желаете може да има снимка от едната страна и надпис от другата. Не се препоръчва да има надписи върху снимката, тъй като те ще я закрият.
Този комплект ключодържатели е един наистина уникален подарък, подходящ за всякакъв повод - Свети Валентин, рожден ден, имен ден, годишнина и др.
Можете да прикачите до 4 снимки (по 2 за всеки от ключодържателите) от бутоните за добавяне на изображение намиращи се под снимките на продукта. Ако желаете да има надпис от едната (или от двете страни) можете да го напишете в полето за текст.
Комплекта ключодържатели са подходящ подарък за любимия човек и Вас, като единия ключодържател да бъде подарен с много любов на половинката Ви, а другия да остане за Вас.
Цената е за 2 бр. ключодържатели със снимка и/или надпис!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500