икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Кулинарен стенен часовник


Персонализация на продукта:


9908

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

22.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Предлагаме Ви един тематичен часовник със снимка подходящ за подарък за майстор или любител готвач. Стрелките му са във формата на ножче и вилица, а на циферблата можем да поставим Ваша снимка и дори някакъв кратък надпис. Размерите му са 19 см. диаметър на целия часовник, 4 см. дебелина и 17 см. диаметър на циферблата. Всеки готвач, независимо от това дали е професионалист или любител би се зарадвал на този прекрасен подарък, който да краси кухнята и да отмерва времето на готовност на поредното кулинарно произведение!
Снимка може да добавите от бутона за добавяне на изображение, а ако желаете да поставим и кратък надпис можете да го напишете в полето за текст. След като изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна, преди да преминем към изработка.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна, при стандартна поръчка.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L