Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Купа с кутия

Купа с кутия - размери

Персонализация на продукта:

3111

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

21.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Още една чудесна идея за подарък, с който да зарадвате свои близки, роднини или приятели - купа с надпис по Ваше желание! Желаният надпис можете да посочите в полето за текст. Подаръкът е подходящ за всеки повод - рожден ден, имен ден и др. Тази купа е истинска награда за тези, които имат специално място в нашия живот и заслужават да бъдат удостоени с подобаващ приз!
Изработена е изцяло от пластмаса и е с размери 14 см. х 8 см. х 6,5 см. Табелката е изработена от ламинирана фотохартия, която се закрепва със здрава двойнозалепваща лента. Купат се предлага с прозрачна кутия.
Подарете на този, който заслужава тази награда и го накарайте да се чувства наистина ценен и обичан с подарък създаден специално за него!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след потвърждение на поръчката по телефона Ваша страна. (Наш оператор ще се свърже с Вас в работно време на магазина)
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след потвърждение на поръчката по телефона Ваша страна. (Наш оператор ще се свърже с Вас в работно време на магазина)
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.