Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Кутия за бижута модел 2

3101

няма наличност


22.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един прекрасен и практичен подарък за жена подходящ за всеки повод и празник - кутия за бижута. Тази красива кутия е с размери 13 см. х 10 см. х 9 см. и е изработена от метал и изкуствена кожа. Също така тази кутия за бижута разполага и с ключалка за по-голяма защита на съдържанието в нея. Вътре е тапицирана с мек плат. От вътрешната страна на капачето има огледалце, а като се отвори се вижда подвижното горно ниво, което е подходящо за по-дребни бижута.
Кутията е подходяща и за пътувания, тъй като не би заела много място в багажа. Благодарение на този подарък всяка дама би могла да организира по-добре своите бижута и те да бъдат прибрани на сигурно място.
Ако желаете можете да добавите и персонализирано бижу към кутията за бижута, за да не я подарявате празна, а и така ще зарадвате още повече получателката на подаръка.
Направете един красив и практичен подарък на своята приятелка, съпруга, сестра, майка или баба!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L