КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Кутия за ключове със снимка

3029

Този продукт вече не се предлага

Практичен и уникален персонализиран подарък, който ще се използва в ежедневието на този, на когото го подарите. Тази красива кутия за ключове може да бъде персонализирана със снимка и надпис по Ваша поръчка. Кутията е с размери: 25 см. х 18 см. х 7 см. Изработена е от пресовани дървесни частици. Вратичката се затваря чрез магнитче, което прави достъпа до ключовете, които са вътре бърз и лесен. На гърба на кутията има закачалки за стена и по този начин може да се избере дали да бъде поставна някъде седяща или да се закачи за стената. Размера на снимката, която ще бъде поставена на вратичката на кутията за ключове е 10,8 см х 14,5 см. Кукичките за закачане на ключове са 4 на брой.
Този подарък е подходящ за сватба, годишнина, нов дом, рожден ден и др.
Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение намиращ се под снимките на продукта, а ако желаете да има надпис върху снимката можете да ни го напишете в полето за текст.
Ако искате да направите един наистина уникален и практичен подарък, то тази кутия за ключове със снимка и/или надпис по Ваша поръчка е идеалният избор! Тази кутия за ключове ще сложи карй на вечния въпрос "къде са ми ключовете?", тъй като те ще бъдат прибрани на сигурно място в нея!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500