КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Кутия за ключове със снимка звезда

3154

Този продукт вече не се предлага

Сигурни сме, че много от Вас имат познати, които преди да излязат поне по 5 мин обикалят из стаите в търсене на своите ключове. Тази персонализирана кутия за ключове е идеалното решение на този проблем. А ако и Вие също нямате такава - вземете една и за Вас. Кутията се персонализира с Ваша снимка, която е изрязана под формата на звезда. Хубавото на този модел е, че можете да подмените снимката по всяко време. Освен снимка, можем да добавим и кратък надпис (например "Семейство Иванови) върху снимката. Снимка можете да добавите от буотна за добавяне на изображение, а ако желаете и да поставим 1-2 думички върху снимката, можете да ги напишете в полето за текст. ВАЖНО: Хората (най-вече лицата им) на снимката не трябва да са по краищата, тъй като снимката се изрязва във формата на звезда и те ще бъдат отрязани!

Размерите на персонализираната къщичка за ключове са: височина 22 см.; ширина 13 см.; дебелина 4,5 см. Вратичката е снабдена с магнитче за по-лесно отваряне и затваряне. Вътре има две кукички за ключове. Може да бъде поставена върху някой рафт или закачена за стената.
Този подарък е изключително практичен и удобен за рожден ден, имен ден, годишнина, сватба и др. Този подарък ще спести на получателя си много излишни притеснения и закъснения за срещи!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500