Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Луксозна кутия за цигари в стил Jack Daniels

1006

на склад


22.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлаганата от нас кутия за цигари в стил Jack Daniels е много стилен, красив и удобен подарък, който ще зарадва всеки пушач. Кутията е лека и компактна, изработена от пластмаса и еко кожа. Снабдена е с механизъм за автоматично озваждане на цигара с плъзгането само на един бутон.
Има и вградена ветроустойчива запалка с газ и пиезокристално запалване. Силата на пламъка на запалката може да се регулира, а при необходимост може да се зарежда с газ. Самото запалване става чрез плъзгане на същия бутон, от който се изкарва цигара, но в другата посока.
Този стилен подарък е подходящ за рожден ден, имен ден или друг повод. Той ще допринесе за това ползвателят му да се отърве от неприятните снимки, отпечатани върху картонените кутии на цигарите.
Кутията е подходяща за цигари с дължина 80 мм. Размерите й са: височина 95 мм, ширина 68 мм., дебелина 20 мм.
ВАЖНО: Този продукт се изпраща незареден с газ.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S