икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60 лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Персонализирана мартеница със снимки

Персонализирана мартеница със снимки - размер

Персонализация на продукта:


9903-1

няма наличност


6.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Чудесен подарък за Баба Марта - персонализирана мартеница с Ваши снимки. Изключително подходящ подарък е както за влюбени, така и за майки и бащи, за братя и сестри, за баба и дядо. Важно е да се знае, че мартениците са ръчно изработени и произведени в България! Ориентировъчен размер - 14 см височина (+- 0,5 см).
Това което прави тези мартеници още по-уникални е, че пресъздават българските традиции за този празник в съчетание с Ваши снимки на лицата на Пижо и Пенда. Тази мартеница може да бъде поставена в дома, офиса или автомобила.
Тя е своеобразен амулет срещу злите сили и окичването с мартеница е един магически ритуален акт: те пазят къщата, да не влезе в нея злото, болести и немотия. Според преданието, дошло от древността, те носят здраве, щастие и дълголетие.
Тази година подарете една по-различна мартеница на своите близки!
За изрбаотването й са необходими 2 снимки - едната за Пижо, а другата за Пенда. Имайте предвид, че се изрязват само лицата и за целта те не трябва да бъдат скрити от други хора или предмети. Също така е желателно лицата на хората да бъдат в анфас (фронтално).
Снимки може да добавите от бутоните за добавяне на изображение намиращи се на тази страница. Снимките се поставят от двете страни на мартеницата, така че както и да се завърти да се виждат лицата.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема 1 работен ден.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер М