Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Маска със забавни щампи

1152-забавни

Този продукт вече не се предлага

Маска със забавна щампа с 4 различни дизайна.

Нека накараме всички около нас да се усмихват и подобрим настроението им. Както казват мъдрите хора смехът е здраве и нека накараме всички около нас да се усмихват.

Тази маска за лице е изработена от от два слоя - външен, който действа като бариера и вътрешен, който абсорбира влагата при издишане. Тези маски имат по-ниска степен на защита в сравнение с респираторните маски, които прилепват плътно към лицето, но могат да се ползват като превантивна мярка за защита.

Подходяща е за работа, разходка, тичане, колоездене и др., а забавния дизайн с ще донесе усмивки на вас и хората около вас. От падащото меню можете да изберете варианта на щампа, който най-много ви харесва.

Разгледайте и варинатите със забавни усмивкизабавни мустаци или забавни муцунки

Размери и състав:

Състав: 35% памук, 65% полиестер;
Плътност: 215гр./м2
Размери: 16.0 x 11.0 см

Маска със забавна щампа с 4 различни дизайна, от които можете да избирате е чудесна идея за подарък за близък или за лична употреба. Нека използваме задължителното носене на маски за да донесем усмивки. В това време всички крием своята усмивка зад задължителните маски, но пък със забавна маска ще накараме околните да се усмихват и те.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500