Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Маска с животински муцунки

1152 - муцунки

Този продукт вече не се предлага

Маска със забавна щампа - муцунки.

Нека накараме всички около нас да се усмихват и подобрим настроението им. Както казват мъдрите хора смехът е здраве.

Тази маска за лице е изработена от от два слоя - външен, който действа като бариера и вътрешен, който абсорбира влагата при издишане.

Тези маски имат по-ниска степен на защита в сравнение с респираторните маски, които прилепват плътно към лицето, но могат да се ползват като превантивна мярка за защита.

Подходяща е за работа, разходка, тичане, колоездене и др., а забавния дизайн с животински муцунки ще донесе усмивки на вас и хората около вас. От падащото меню можете да изберете варианта на муцунката, която най-много ви харесва.

Разгледайте и варинатите със забавни щампизабавни мустаци или забавни усмивки

Размери и състав

Състав: 35% памук, 65% полиестер;
Плътност: 215гр./м2
Размери: 16.0 x 11.0 см

Поръчайте сега Маска със забавна щампа - муцунки и накарайте околните да се усмихнат. Дори и зад маска усмивката се вижда в очите на хората. Тя е най-ценния подарък, който може да се подари. Една усмивка струва повече от хиляди думи!

Бърза и качествена изработка с експресна доставка до офис на Еконт или Спиди. Всички поръчки изпращаме с преглед преди плащане.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500