Уважаеми клиенти, всички поръчки направени в периода 24.05-26.05 ще бъдат обработвани на 27.05 (понеделник).
Офисите на Еконт на 24.05 ще работят със съботно работно време до 13:00ч. а събота и неделя ще почиват. Офисите на Спиди ще почиват на 24.05, а на 25.05 ще работят със съботно работно време. Поръчки до адрес на клиента изпратени в четвъртък 23.05. ще бъдат доставяни в понеделник 27.05.

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Персонализирана мини бутилка Jim Beam

Персонализирана мини бутилка Jim Beam - етикет

Персонализация на продукта:


5030

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

10.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви една наистина интересна идея за подарък за рожден ден, имен ден, годишнина или друг повод - патронче с бърбън Jim Beam 0,05 л. Но разбира се както всички персонализирани подаръци, които ние предлагаме и този е необикновен и уникален, защото дизайна на етикета може да бъде изработен по Ваше желание и идеи. Независимо от повода този подарък може да се впише отлично. Можете да подарите само него или да го добавите като част от по-голям подарък, със сигурност ще впечатлите и изненадате този за когото е.
Етикетът който ще направим по Ваша идея и според повода, за който ще го подарявате е изработен от висококачествена самозалепваща хартия която за по-голяма защита е ламинирана с ламинатно фолио. От лявата страна на етикета можем да поставим снимка, която може да прикачите от единия от бутоните намиращи се в ляво от този текст. В полето за текст ни напишете името на този за когото е, повода, град и дата на подаряване, от кого е, както и ако желаете да подменим пожеланието от дясната страна на етикета напишете Вашето собствено пожелание за повода. След като изработим дизайна на Вашата поръчка, ще Ви изпратим файл за одобрение.
Този подарък е особено подходящ и за тези, които обичат да се радват на малките неща в живота.
Бърбънът е емблемата на американската уиски индустрия. Това което отличавa бърбъна от другите видове уиски е начинът на неговото производство, а именно приготвянето му предимно от царевица. Наименованието бърбън (Bourbon) идва от името на областта Бърбън Каунти в щата Кентъки от където започва производството на тази чудесна напитка в далечната 1795 г. Според Джейкъб Бийм (създателят на бърбъна като напитка), вкусът на неговото уиски е по-добър от този на другите видове уиски, тъй като царевицата му придава сладост. В наши дни седми наследник от семейството на първосъздателя Джейкъб дестилира марките от световно известната компания "Бийм", сред които е и най-продавания бърбън в света, а именно Jim Beam

Цената е за бутилката+етикета! Този продукт не се предлага на лица под 18 годишна възраст!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS