Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Музикална свещ за рожден ден - лотос

3027

няма наличност


5.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Искате да зарадвате близък или приятел за рождения му ден? А защо не и за Вашия собствен?! Представяме Ви една забавна, красива и атрактивна идея - музикална свещ във формата на цвете лотос, която се поставя върху тортата и след запалване се излива фонтан от искрички, а цветето се разтваря и изпълнява познатата мелодия за честит рожден ден. Когато желаете деликатно да заобиколите момента с многото свещи върху тортата или просто искате да постигнете ефектна и уникална украса, тази музикална свещ е идеалното решение!

Цветът на цветето е розов. Размери: 12,5 см. х 5 см. (в затворено състояние)
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S