Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Музикална свещ за рожден ден

3135

на склад


4.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Ако искате да направите рожденният ден още по-запомнящ се и празничен, то тогава може eдна от свещичките на тортата да подмените с тази музикална свещичка, която ще изпълни мелодията на популярната песничка "Happy birthday to you". Предимството ѝ е, че може да се използва многократно, като е необходимо просто да подмените свещичката с такава от същия размер нова. Основата е тази, която "изпълнява" мелодията и може да се включва и изключва, когато е необходимо.

Свещта заедно с "пеещатата" основа е с височина 11,5 см.

Цената е за 1 бр.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).