Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Мултифункционално джобно ножче

3062

Този продукт вече не се предлага

Още един подарък, който освен че е мултифункционален е и невероятно практичен и може да влезе в употреба навсякъде и по всяко време. Освен като животоспасяващ инструмент, ножчето се явява отличен и желан подарък от всеки мъж. Това мултифункционално джобно ножче освен със стандартните малко и голямо острие, голяма и малка плоска отвертка, тирбушон, отварачка за консерви, отварачка за бутилки, разполага и с ножичка, мини кръстата отвертка (тип часовникарска), фенерче, компас, както и с пиличка и мини огледалце, което го прави подходящ подарък не само за мъже, а също така и за жени.
Размерите му са 9 см. на 2,5 см.
Предлага се единствено в тъмнозелен цвят (като този на снимката)
Този подарък е подходящ като за мъже, така и за жени - особено ако са любители на природните туристически дестинации, излети, палатки и къмпингуване. Много е подходящо и за всеки мъж, който обича да майстори, за да му е винаги под ръка.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500