Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Мъжка тениска стил Jim Beam

Мъжка тениска в стил Jim Beam

Персонализация на продукта:

1100

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

19.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви една интересна, уникална и забавна идея за подарък за мъж или момче, подходящ както за рожден ден и имен ден, така и за всеки друг повод, та дори и без повод. Тази бяла тениска в стил Jim Beam може да бъде изработена по Ваша идея и с надписи по Ваше желание.
Тениската е изработена от спортна дишаща материя от 100% полиестер, която е устойчива на многократно изпиране, а цветовете на щампата остават непроменени за целия живот на тениската.
На този подарък би се зарадвал всеки и с удоволствие би носил своята персонализирана тениска в стил Jim Beam, тъй като надписите по нея ще бъдат единствени и неповторими - създадени специално за него!
В полето за текст напишете името, годината на раждане и с какво искате да подменим текстовете "душата на компанията", "произведено в България", "оригиналът" - като разбира се може и да останат непроменени. Всичко зависи от Вашето желание, повода по който ще правите подаръка, както и това, което е най-характерно за човека за когото е подаръка! Размерът на щампата е А4 (20 см. на 29 см.) Когато изготвим дизайна по Вашите критерии, ще Ви го изпратим за одобрение и след това ще преминем към изработка!
Без значение дали тениската е за подарък или за Ваше лично ползване, Ви препоръчваме да обърнете внимание на следните ориентировъчни размери ширина/дължина (отклонение +/-2 cm.):

S [48cm/68cm]
M [51cm/70cm]
L [54cm/71cm]
XL [57cm/72cm]
XXL [62cm/77cm]

Тази тениска със сигурност би зарадвала всеки на когото я подарите!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L