КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Пластмасов ключодържател сърце

1059

Този продукт вече не се предлага

Един подарък, който ще бъде всеки ден с този на когото го подарите - ключодържател със снимка във формата на сърце. В него можем да поставим две снимки по Ваш избор - може да са две еднакви или различни. Също така може да бъде поставен и текст на мястото на снимката или върху нея.
Ключодърателя във формата на сърце със снимка е подходящ подарък за любимия човек, без значение от повода, а защо не и без повод.
Ключодържателят е изработен от пластмаса с много висока степен на прозрачност в сравнение с аналогични модели на пазара. Размерите му са 4,5 см. на 4,5 см.
Снимки може да прикачите от бутоните за качване на изображение, а ако желаете да поставим и кратък надпис може да го посочите в полето за текст. Имайте предвид, че снимката се изрязва във формата на сърце и е желателно хората на нея да не са в краищата на снимката.
Макар и не голям по размер, този подарък крие в себе си Вашата голяма обич към човека на когото ще го подарите и той/тя със сигурност ще го оцени! Подаръка е подходящ за Св. Валентин, годипнина, рожден ден, имен ден и друг личен празник, като можете да го подарите самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък!

 

Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500