Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Пластмасов ключодържател сърце


Персонализация на продукта:


1059

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

5.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един подарък, който ще бъде всеки ден с този на когото го подарите - ключодържател със снимка във формата на сърце. В него можем да поставим две снимки по Ваш избор - може да са две еднакви или различни. Също така може да бъде поставен и текст на мястото на снимката или върху нея.
Ключодърателя във формата на сърце със снимка е подходящ подарък за любимия човек, без значение от повода, а защо не и без повод.
Ключодържателят е изработен от пластмаса с много висока степен на прозрачност в сравнение с аналогични модели на пазара. Размерите му са 4,5 см. на 4,5 см.
Снимки може да прикачите от бутоните за качване на изображение, а ако желаете да поставим и кратък надпис може да го посочите в полето за текст. Имайте предвид, че снимката се изрязва във формата на сърце и е желателно хората на нея да не са в краищата на снимката.
Макар и не голям по размер, този подарък крие в себе си Вашата голяма обич към човека на когото ще го подарите и той/тя със сигурност ще го оцени! Подаръка е подходящ за Св. Валентин, годипнина, рожден ден, имен ден и друг личен празник, като можете да го подарите самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък!

 

Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS