Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Подаръци за гостите на сватба

Подаръци за гостите на сватба - гръб

Персонализация на продукта:


5052-сватба

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

2.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Сватбеният ден е един от най-важните дни в живота на една влюбена двойка. По традиция гостите даряват младото семейство с различни подаръци. В последните години традиционно стана и младоженците да благодарят на гостите на сватбеното тържество с малки подаръчета, които да им останат за спомен от техния специален ден.
Предлагаме Ви 5 цветови варианта, от които можете да изберете, според цветовата тема на сватбата. Ако цвета на Вашата сватба не присъства във вариантите, които сме подготвили в полето за коментар можете да поръчате да изготвим вариант и с цвета на Вашата сватба.
Всяко подаръче съдържа едно мини шоколадче Елван. Размерите на кутийката са 7,5 см. Х 1,8 см. Всички надписи, както и снимката могат да бъдат по Ваша поръчка. Снимка прикачете от бутона за добавяне на изображение, а в полето за текст ни напишете какво желаете да пише на лицето и на гърба на подаръчето. След като получим Вашата поръчка, наш дизайнер ще Ви изготви визуализация на дизайна с Вашите промени и ще Ви го изпрати за одобрение от Ваша страна.
Можете да избирате дали да бъдат ламинирани или не. Когато подаръчето е с ламинат, то ще запази за по-дълго цветовете си и ще бъде предпазено по-добре от измокряне.

 

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя са почивни дни и не са включени във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.