КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Подаръчна кутия 10х10х10 см

1008

няма наличност


5.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Кутия за подаръци подходяща за чаша

Предлагаме Ви 2 варианта за кутия за подарък - на черни и бели райета и на звездички. Тази Кутия за подаръци подходяща за чаша или преспапие е чудесен финален щрих на всеки подарък.

размери 10 см. х 10 см. х 10 см.

Кутията е картонена, а върху капака има красива панделка и малка картичка, на която да попълните кратко послание.

Тази празнична кутия е чудесен избор за подаръчна опаковка за Вашата персонализирана чаша със снимка и надпис за рожден ден, имен ден или друг повод. Благодарение на нея ще сте спокойни, че имате готов за подаряване подарък.

Ние ще поставим поръчаната от Вас чаша или преспапие със снимка в кутията, за да имате едно завършено решение за оригинален персонализиран подарък.

Подаръчната опаковка е първото нещо, което получателя на подаръка вижда и за това е хубаво да се обърне внимание и на този детайл. Красивата и подходяща опаковка е "лицето" на всеки подарък.

Разбира се най-важното при поднасянето на подарък е той да бъде поднесен от сърце и с много любов и широка усмивка. Подаряването на подаръци носи щастие както на получателя на подаръка, така и на подаряващия го.

Поръчайте сега подходяща кутия за Вашия подарък. Можете да разгледате и другите варианти за кутии за чаши в категорията опаковки на сайта. Освен това предлагаме и подаръчни торбички с изчистен дизайн подходящи за други подаръци различни от чаша.

Старателно опаковаме всички наши пратки, но е много важно да отворите поръчката си в присъствието на куриера, за да се уверите, че тя е пристигнала в перфектното състояние, в което ние сме я изпратили.

Всеки подарък заслужава красива опаковка, с която да бъде подарен, за да бъде още по-празнично настроението на повода, за който е подаръка! Поръчайте сега тази красива подаръчна кутия за преспапие или чаша на цветя

Опаковката на един подарък е първото нещо, което получателят вижда, което я прави изключително важна. Задайте подходящия тон с нашите опаковки за подаръци и зарадвайте вашите близки.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500