Уважаеми клиенти, 24 Май е официален почивен ден. Всички пратки изпратени на 23.05.2018 ще бъдат доставени до офисите на Еконт и Спиди на 25.05.2018 или по график за по-малките населени места!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

Рамка със снимка LOVE

Рамка с Ваша снимка LOVE

Персонализация на продукта:


1063

с изработка


15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Когато двама души се обичат, те прекарват цялото си възможно време заедно, но има моменти, в които се налага да са далеч един от друг. В такива моменти е хубаво човек да има снимка под ръка, но не такава на телефона или на компютъра, а истинска снимка в красива рамка, която да стои винаги пред погледа и да напомня за любовта между тези двама души. Тази красива червена рамка с надпис LOVE може да бъде идеалния подарък за Вашия любим (Вашата любима). Снимката, която е включена в цената се разпечатва върху висококачествена водоусойчива фотохартия и е с размери 13см. на 18 см. За да направите този подарък за своя любим (своята любима) - изберете най-хубавата снимка, която имате заедно, прикачете я от бутоните вляво от този текст (под снимките на продукта) и поръчайте тази прекрасна рамка. Нека миговете далеч един от друг бъдат по-лесни със снимка, която да напомня на любимия (любимата) за Вас и Вашата любов! Подарък, който носи душа и напомня за любовта!
Препоръчваме Ви да изберете снимка във формат портрет (вертикална), тъй като самата рамка е вертикална. Ако желаете можем да поставим и текст върху самата снимка, достатъчно е само да ни го напишете в полето за текст намиращо се под снимките на продукта.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 24 часа и се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват от куриерската фирма по график).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L