Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Рамка със снимка LOVE

Рамка с Ваша снимка LOVE

Персонализация на продукта:


1063

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Когато двама души се обичат, те прекарват цялото си възможно време заедно, но има моменти, в които се налага да са далеч един от друг. В такива моменти е хубаво човек да има снимка под ръка, но не такава на телефона или на компютъра, а истинска снимка в красива рамка, която да стои винаги пред погледа и да напомня за любовта между тези двама души. Тази красива червена рамка с надпис LOVE може да бъде идеалния подарък за Вашия любим (Вашата любима). Снимката, която е включена в цената се разпечатва върху висококачествена водоусойчива фотохартия и е с размери 13см. на 18 см. За да направите този подарък за своя любим (своята любима) - изберете най-хубавата снимка, която имате заедно, прикачете я от бутоните вляво от този текст (под снимките на продукта) и поръчайте тази прекрасна рамка. Нека миговете далеч един от друг бъдат по-лесни със снимка, която да напомня на любимия (любимата) за Вас и Вашата любов! Подарък, който носи душа и напомня за любовта!
Препоръчваме Ви да изберете снимка във формат портрет (вертикална), тъй като самата рамка е вертикална. Ако желаете можем да поставим и текст върху самата снимка, достатъчно е само да ни го напишете в полето за текст намиращо се под снимките на продукта.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя са почивни дни и не са включени във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L