Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

PVC номер - размер S

5011-1

Този продукт вече не се предлага

Най-сладката дума за всеки човек - това е неговото име или прякор. Зарадвайте го/я с подарък, който с гордост ще постави в своя автомобил! Персонализираната табела (номер) за автомобил може да бъде с изписано по Ваше желание име или друг надпис (напр. "Младоженци") по Ваш избор. Изработва се от PVC плоскост и немско светлоотразително фолио с голяма дълготрайност, което максимално се доближава до визията на оригиналните табели. Размерът е по-малък от този на оригиналните номера - 23 см. х 6,6 см. и е много подходящ и за бебешки колички.

ВАЖНО:
Не могат да заместват оригиналните регистрационни номера, издавани от КАТ! Правото да издават такива имат само те. Podarime.net не носи отговорност за използването на персонализирана табела, както и регистрацията на персонализирана табела в КАТ!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500